Påminnelse: Den 28:e augusti planerar vi för tidernas vildaste RBU-dag!

Påminnelse: Den 28:e augusti planerar vi för tidernas vildaste RBU-dag!

RBU:are! Platserna till årets familjedag på High Chaparral går nu åt i en rasande fart. Vill ni säkert vara med på vilda västern-äventyret gäller det att boka biljetter innan den 12 juli. Häng på, vi planerar för en riktigt spännande dag! 🌵🤠🐎

I augusti hoppas vi kunna samla alla RBU:are för äventyr, skratt och bus. RBU Jönköping, RBU:s riksförbund och Thule bjuder tillsammans in till en spännande familjedag på High Chaparral i Småland. Förbered er på en fartfylld dag i vilda västern med spänning och äventyr!

Vi har inkluderat alla aktiviteter i parken (även tågresa, guldvaskning med mera som man normalt betalar en slant extra för) och dessutom bjudit in ytterligare några roligheter så som magiker och mannen på de långa styltorna. Vi har också inkluderat mat, dryck och fika.

PS! Givetvis är detta under förutsättning att smittläget och aktuella rekommendationer tillåter oss att genomföra evenemanget.

När: Lördag den 28 augusti
Var: High Chaparral, Hillerstorp, Småland

 

Vad kostar det?
0 – 3 år, gratis
4 – 15 år, 100 kr / person
15 år och uppåt, 200 kr / person
Ledsagare, 200 kr / person.

För att göra det så enkelt och bra som möjligt för alla familjer har vi förenklat entrépriserna till fyra kategorier. För en familj på fyra plus ledsagare innebär detta att RBU:are betalar 700-800 kronor, istället för ordinarie entré på ca 1.900 kronor exklusive mat.

På vår webb kan du läsa mer om familjedagen och boka din plats senast den 12 juli.

Boka här:

https://rbu.us2.list-manage.com/track/click?u=fde614b2710e6349475accac1&id=bd9f64d8d7&e=7e547d0427

Välkomna!

Fler nyheter